Oh wat hebben we heerlijk genoten van de zomer! Voetjes in de zee, snoet in de zon, cocktail in de hand… perfecte NYTH-combo!

Twee jaar geleden beslisten we op zo’n zomeravond om NYTH op te starten. En wat hebben we er plezier aan gehad. Samen op avontuur trekken, lachen met de schrijfsels van de ander, bijpassende afbeeldingen maken, sociale media afschuimen en heel wat producten uittesten… En dat niet alleen voor onszelf, neen, dit om allemaal te delen met jullie, onze trouwe lezers en volgers! We zijn ver van perfect en dat hebben jullie geweten. We hielden geen blad voor de mond, van ons kreeg je de waarheid… hoe beschamend of debiel het ook was. Hopelijk was het herkenbaar en kon je er af en toe eens goed mee lachen…

Maar aan elk sprookje komt een einde… En zo ook aan dit mooie NYTH-verhaal. We willen jullie bedanken om onze blogjes steeds weer te lezen en bedankt voor de vele fijne reacties.

Ook een uitzonderlijk dikke merci aan Ellen voor de artistieke en creatieve touch op onze site. Topgriet!

Iris is al weer bezig met een nieuw projectje genaamd ‘ririz’ en maakt Fairwear truien met een boodschap (lees: leuke quotes op een trui)… Neem gerust eens een kijkje op de site¬†of via de sociale media van Ririz. Hope you like it!

Liefs,

Iris & Lynn