A Girls Night Out

“Lange coupe, niet weten wat ermee te doen? Volg de workshop hairstyling waarin je tips en technieken leert voor dagelijks gebruik! Zo weet je wat te doen met je lange lokken.”

Klinkt goed, tijd om die dagelijkse paardenstaart of losse haren eens af te wisselen met iets nieuw! En we zijn altijd in voor een avondje onder de girls, dus we schrijven ons in!

Big Hair Don’t Care

We zijn er klaar voor en leren in eerste instantie vooral hoe we volume in onze haren moeten krijgen. Want wat is nu een opsteekkapsel met haren die plat tegen je hoofd plakken! We say no to that. Dus touperen die handel!

 

Lynn heeft het al snel in haar vingers en ziet er in no time een echte BOM uit. Iris klungelt eerst nog wat verder met een giechelbui tot gevolg. Oh, we zien nog niet meteen hoe we van dit gegeven een mooi kapsel gaan krijgen maar we geven het een kans…

Een stijf worstje?

We zitten uiteraard niet alleen in de workshop en al snel klikt het met de twee dames aan de andere kant van de tafel. We geraken wat aan de praat en zitten niet veel later met ons gevieren te gibberen en te lachen. Vooral omdat één van hen ongelofelijk dik haar heeft en touperen bij haar echt niets uithaalt, volume heeft ze immers al genoeg. We vergaan even helemaal van het lachen wanneer we ergens bij stap 3 horen dat we er “echt een stijf worstje van mogen maken, een echt stevig worstje”!

Stap voor stap

Pinterest-gewijs krijgen we de kapsels 1 voor 1 uitgelegd en het ene resultaat is al wat beter dan het andere. Onderweg moeten we stukken haar uit de weg steken met té grappige selfies als gevolg. Don’t we look gorgeous?!

Eindresultaat!

Drie kapsels later is de verzuring in de armen een feit. Kan ook bijna niet anders na twee uur touperen en speldjes wegsteken. Maar we hebben wat ideetjes opgedaan en hebben er vooral een leuke avond opzitten. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden… welk kapsel vinden jullie het mooist?

Graag zelf deze workshop volgen? Check dan de pagina van de Greenhouse Styling Bar.