Aanbevolen door Test-Aankoop

Een tijdje geleden onthulde Test-Aankoop de resultaten van haar onderzoek naar dagcrèmes. Ze vergeleken 16 merken van heel goedkoop tot belachelijk duur en beoordeelden de textuur, geur, smeerbaarheid, hydratatie, enzovoort. Als verliezer kwam de duurste dagcrème La Mer naar voren. Mocht je deze in huis hebben, heb je je flink in’t zak laten zetten voor €265 😳. Maar dan kwam er een nog grotere verrassing: De dagcrème van het Kruidvat blijkt de beste crème te zijn. Een potje heb je al voor €2,45. Je kan dus bijna 110 potjes van ’t Kruidvat kopen voor de prijs van 1 La Mer. 😅 Keuze snel gemaakt, denk ik dan.

Ik ben naar de winkel gegaan om mij ook zo’n exemplaar aan te schaffen. Blijkbaar was ik niet de enige want de voorraad bleek geplunderd te zijn. Alleen de Hydro nachtcrème voor de normale tot gemengde huid (that’s me!) was nog beschikbaar voor €3,19 dus heb ik die meegenomen. Blijkt dit ook zo’n toppertje te zijn!

Het lelijke eendje

Toegegeven, ik was een beetje teleurgesteld toen ik het potje uit de verpakking haalde. Het oogt niet chic of luxueus maar echt als een goedkoop supermarktproduct. Het etiquette is heel eenvoudig en het is direct duidelijk dat de producent hier geen aandacht aan heeft willen besteden. Achja, als al hun energie gegaan is naar de werking van de nachtcrème zelf, kan ik daar zeker mee leven!

Aangename geur en textuur

De nachtcrème ruikt fris en een beetje kruidig maar het blijft subtiel. Als je een sterk geparfumeerde crème zoekt, is dit niks voor jou. Ik vind een neutrale geur wel aangenaam voor een nachtcrème omdat ik liever zo weinig mogelijk hoor, zie en ruik als ik ga slapen 😊.

De textuur is verrassend licht en smeert gemakkelijk uit. Er zit ook wat alcohol in dat mee zorgt voor een fris gevoel. Toch trekt het wat langzamer in je huid en is het wat rijker dan een dagcrème. Het moet dan ook de hele nacht je huid voeden dus dat is exact wat ik ervan verwachtte. So far so good!

Nachtcrème kruidvat review

Een nachtcreme die doet wat het moet doen!

Ik gebruik de nachtcrème nu twee weken en ben verkocht. Mijn huid is zachter en soepeler en mijn porieën zijn minder groot. Ik heb een huid die neigt naar acne ( jullie kennen Edgard nog wel) wanneer ik teveel of te vettige producten gebruik, maar bij deze heb ik geen problemen! ’s Ochtends geen vettige laag over mijn T-zone of droge plekken op mijn wangen van de alcohol. Het is echt een perfecte balans tussen beiden.

Kopen die handel! Voor de prijs kan je alleszins niet sukkelen 😁.