Onze vorige blogpost zette een aantal gekke weetjes van de NYTH-meiden op een rijtje. Maar kon je raden welk weetje er bij welke NYTH’er past? TIME FOR THE BIG REVEAL!! Vandaag komt de waarheid aan het licht, hier is het bewijsmateriaal!

Wist je dat…

 ze een echte engelse high-class lady lijkt want haar thee drinkt ze steevast met melk.
✦ 
ze nog altijd een vriendenboekje heeft dat ze door haar vriendinnen laat invullen, ook al is ze dertig al gepasseerd?
✦ haar neusvleugels flapperen tijdens het lachen als ze iets écht heel grappig vindt. En er soms ook een knor-geluidje uitkomt.
✦ ze ‘een carrestelleke doen’ (wegrestaurant langs de autostrade) altijd een beetje op reis gaan vindt. En met opzet een oprit verder rijdt om toch zo’n carrestel te kunnen doen.

 

Deze weetjes gaan over… IRIS!!!

 

Reveal: weetjes Iris

Wist je dat…

✦ een paar sokken hoeft geen paar te vormen voor deze fashionista. Een paar zijn dus letterlijk 2 sokken, die per definitie niet samen aangekocht zijn.
✦ ze ‘Mooi en Meedogenloos’ opneemt om dan rink aaneen alle afleveringen te bekijken op dubbele snelheid. Zo is er nog geluid, kan ze de dialogen nog goed volgen en gaan de afleveringen sneller vooruit. De zeemzoete muziek is dan ook wat meer up-tempo.
✦ ze een zwak heeft voor stiftjes… Een nieuw stiftje moet dan ook uitgetest worden op een A4-tje dat volgeschreven wordt met ‘dit stiftje schrijft goed’.
✦ ze haar haar nooit kamt en bijgevolg dus ook geen kam of borstel heeft. Ze heeft nooit knopen! De enige plaats waar een kam haar hoofd aanraakt is bij de kapper.

 

Deze weetjes gaan over… ELLEN!!!

 

Reveal: weetjes Ellen

Wist je dat…

✦ ze aan haar elleboog kan likken maar ook aan haar neus én haar tong tot in haar neusgat krijgt? (bah maar écht waar)
✦ ze slaapwandelt en praat in haar slaap.
✦ diezelfde NYTH meid ook tegen zichzelf praat tot haar partner duidelijk maakt dat ‘ze weer bezig is’.
✦ ze vroeger de letters ‘e’ in de ondertiteling telde.

 

Deze weetjes gaan over… LYNN!!!

 

Reveal: weetjes Lynn

Ziezo, dat weten jullie dan ook weeral!!

Hebben jullie ook van die gekke maniertjes? Uiteraard horen we ze graag! Deel ze in een reactie onderaan deze post of via onze sociale media. We zijn benieuwd…