Lekker impulsief

Er zijn zo van die dagen dat je door impulsiviteit een topdag beleeft. Niets ligt op voorhand vast, alles kan en je voelt je opnieuw jong en onbezonnen. Het is zo’n dag van never grow up en ik noem het dan ook mijn “PeterPan-dagen”.

En ik heb net weer zo’n PeterPan-dag mogen beleven. Agenda stond ’s morgens leeg maar een smsje later aan mijn NYTH-sister werd het een dag vol plezier en pret. Zin in pannenkoeken? Doen we! Kaart bekijken en beslissen dat we toch voor de apfelstrüdel met ijs gaan. Omdat het kan.

Zin om te gaan bowlen? Doen we! Om dan als enige aanwezig te zijn maar kabaal te maken om heel de keet te vullen. Én een rosé én een witte wijn drinken (marginalen op den bowling)! Omdat het kan.

Een hongertje dringt zich op… de mannen hebben zin in frietjes, de vrouwtjes eerder in verfijnde sushi. We doen beiden! Omdat het kan.

Tijdens het Fish & Chips moment beslissen we lekker impulsief dat we samen eens een citytrip willen doen. Exact één uur later zitten de vliegtickets in de mailbox. It’s London Baby! Omdat het kan.

Omdat het kan!

Op zo’n dagen voel je dat je leeft. Er zijn al té veel dagen dat je ‘geleefd’ wordt. De druk op ieders schouders ligt vandaag de dag toch best hoog. Dus zorg af en toe eens voor een PeterPan-dag. Omdat het kan!

Enjoy every moment!