Het is weer bijna Valentijnsdag

Ik ben van nature niet echt superromantisch ingesteld. Af en toe eens een kleine attentie kan me wel bekoren maar al dat lovie dovie gedoe zegt me weinig. Dat wil niet zeggen dat ik een uitgesproken anti-Valentijn mening heb, het is gewoon mijn ding niet.

Volgens mij ben ik zeker niet de enige. Neem nu de singles onder ons… Langs de ene kant heb je de happy singles die op V-day niet buiten komen want voor een casual date alleen liggen de verwachtingen dan nét iets te hoog. Aan de andere kant zijn er de vrijgezellen die liever niet alleen zouden zijn. Die krijgen er zomaar even een depri-dag cadeau bij. Zo een dag waarbij ze de kans krijgen om hun single status nog eens goed te overdenken om vervolgens zielig weg te kruipen onder een dekentje…

Waar zitten die originele romantische zielen?

Soit, ik zet me dus nu al schrap voor het overgrote deel romantische zielen die op sociale media gaan blinken met hun fantastische Valentijnsmomentjes en geschenkjes! Chocolade, lingerie, bloemen, een gepersonaliseerde koffietas, een bon voor een wellness, ontbijt op bed, lekker koken, champagne met aardbeien, een muismat met foto van de poes. Ja, van de poes… 🙄
Been there, done that and moved on. Waar zitten nu al die originele romantische zielen? 

Verras me

Daar ben ik eens benieuwd naar… Wie kan er mij verrassen met een leuk idee en me zo hopelijk wel meeslepen in het hele Valentijn-concept? Of zijn er singles met leuke alternatieven voor die dag? Bring it on!

I wanted to do something extra special for Valentine’s Day. So I tied my boyfried up and for three solid hours… I watched whatever I wanted on TV.