Gekke weetjes, vuile was, NYTH blog, sokken

Hoog tijd om de vuile was eens buiten te hangen over de NYTH-meiden… Hier komen een reeks wist-je-datjes over Lynn, Iris & Ellen. Kan jij de weetjes bij de juiste girl zetten?

Wist je dat…

 ze een echte engelse high-class lady lijkt want haar thee drinkt ze steevast met melk.
✦ 
ze nog altijd een vriendenboekje heeft dat ze door haar vriendinnen laat invullen, ook al is ze dertig al gepasseerd?
✦ haar neusvleugels flapperen tijdens het lachen als ze iets écht heel grappig vindt. En er soms ook een knor-geluidje uitkomt.
✦ ze ‘een carrestelleke doen’ (wegrestaurant langs de autostrade) altijd een beetje op reis gaan vindt. En met opzet een oprit verder rijdt om toch zo’n carrestel te kunnen doen.

✦ een paar sokken hoeft geen paar te vormen voor deze fashionista. Een paar zijn dus letterlijk 2 sokken, die per definitie niet samen aangekocht zijn.
✦ ze ‘Mooi en Meedogenloos’ opneemt om dan rink aaneen alle afleveringen te bekijken op dubbele snelheid. Zo is er nog geluid, kan ze de dialogen nog goed volgen en gaan de afleveringen sneller vooruit. De zeemzoete muziek is dan ook wat meer up-tempo.
✦ ze een zwak heeft voor stiftjes… Een nieuw stiftje moet dan ook uitgetest worden op een A4-tje dat volgeschreven wordt met ‘dit stiftje schrijft goed’.
✦ ze haar haar nooit kamt en bijgevolg dus ook geen kam of borstel heeft. Ze heeft nooit knopen! De enige plaats waar een kam haar hoofd aanraakt is bij de kapper.

✦ ze aan haar elleboog kan likken maar ook aan haar neus én haar tong tot in haar neusgat krijgt? (bah maar écht waar)
✦ ze slaapwandelt en praat in haar slaap.
✦ diezelfde NYTH meid ook tegen zichzelf praat tot haar partner duidelijk maakt dat ‘ze weer bezig is’.
✦ ze vroeger de letters ‘e’ in de ondertiteling telde.

Hebben jullie ook van die gekke maniertjes? Uiteraard horen we ze graag! Deel ze in een reactie onderaan deze post of via onze sociale media. We zijn benieuwd…